NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Siteul web https://nutritie-sanatate-sport.ro/ apartine si este administrat de catre Androne IF, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

Date fiscale: Androne IF

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legislația română în vigoare, Androne IF , numita in continuare Operatorul, isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectarii datelor este mentionat in pagina unde exista formulare prin care dumneavoastra introduceti online datele dumneavoastra si se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

  • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor Operatorului, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;
  • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
  • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
  • transmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;
  • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

Operatorul, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de Operator.

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de Operator.

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor,
  • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantului sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Operatorul, la adresa de email danna.androne09@gmail.com sau prin posta clasica la adresa ÷ Str Caloian Judetul nr 1, sect 3 Bucuresti.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email danna.androne09@gmail.com sau prin posta clasica la adresa ÷ Str Caloian Judetul nr 1, sect 3 Bucuresti.